Virágfal bérlés, hogy tökéletes legyen a fényképünk

A fényképezés egy olyan művészeti forma, amihez sosem tudtam igazán semmit hozzászólni. Ez főleg azért van, mert nagyon nem vagyok jó a képzőművészetekben. Mégis, gyerekkoromtól fogva lenyűgözött az, hogy miket lehet elérni fotókkal. Ahogy nőttem, pár barátomnak ez lett a legfontosabb hobbija. És ma is, ha fellépek valamelyik közösségi oldalra és meglátom az ő fotóikat, teljesen le vagyok döbbenve.

Talán azért is, mert az ember azt gondolná elsősorban a fotókról, hogy nincs bennük sok hely a művészi önkifejezésre. Ha egyszer készen van egy kép, az pontosan a valóságot mutatja. Ez azonban egyáltalán nem igaz. Nem mindegy, hogy egy embert milyen környezetben és hogyan fotózunk le. Hiszen akár a kamera szöge is elmondhat valamit az adott modell személyiségéről, vagy a fényképész művészi céljáról. Fantasztikus ez az egész.

Azt is megtanultam az előző héten, hogy egy fényképnél mennyire fontos az, hogy milyen hátterünk van hozzá. Mikor a barátom szülinapi bulijára a Selfiegép oldalon egy fotógépet akartunk rendelni, a virágfal bérlés elintézése végül rám hárult. Egyébként nem biztos, hogy ti már hallottatok korábban a Selfiegépről. Mi már a haverjaimmal korábban egy csomó bulin igényeltük a szolgáltatásukat, és mindig meg voltunk elégedve. Ha beírjátok, hogy virágfal bérlés, akkor is biztosan ezt az oldalt fogja kiadni az első helyen.

A virágfal bérlés alapból egy nagyon bonyolult feladatnak tűnhet, de a Selfiegép oldalát használva minden, korábban zavaró és komplikáltnak tűnő dolog sokkal egyszerűbb lesz. Annyira szeretem, ha egy oldalnak a kinézete átadja azt, hogy milyen terméket szeretnének eladni nekünk. A Selfiegép felülete pedig pont olyan szép volt, mint amilyen képeket fogunk majd készíteni a segítségükkel. A virágfal bérlést tehát úgy tűnt, hogy sikerült végre megoldanunk. Mégis, azért részletesen utána akartam nézni, hogy miket érdemes tudni róla.

A Selfiegép pedig nagyon támogatja ezt a hozzáállást, ellentétben az olyan oldalakkal, amelyeken alig lehet valami információt szerezni. A virágfal bérlés egyébként csak az egyik a rengeteg féle háttérből, amit igényelni lehet tőlük. Ezeket mind egy helyen át tudjuk nézni, úgyhogy a lehető legjobb döntést fogjuk majd meghozni. Én a barátnőm segítségét kértem az egészben, hiszen neki jobb szeme van ehhez. Ő is le volt nyűgözve azon, hogy milyen szép virágfal érhető el a Selfiegép oldalán.

Miután közösen meghoztuk a döntést, tovább küldtem a barátomnak és alig bírta elhinni, hogy ezt is a Selfiegép oldalán találtuk meg. Most már biztos voltam benne, hogy a buli elképesztő lesz. A virágfal bérlés folyamata egyébként nem volt túlságosan nehéz. Simán csak be kellett telefonálnom. A Selfiegép csapata szinte azonnal reagált és meg tudtunk beszélni mindent. Szinte már olyan volt, mintha valami régi barátokkal csevegnénk. A virágfal bérlés így egyszerűen és gördülékenyen ment, és a kitűzött napon, a Selfiegéppel együtt, időben megérkezett.

A buli nagyszerűen sikerült és a barátom külön megdicsérte azt, hogy milyen jó virágfalat választottam. Mondtam neki, hogy ez elsősorban a barátnőm és a Selfiegép érdeme. A fotó boxot irányító emberkével is tök jól összebarátkoztunk, úgyhogy felhőtlen volt a hangulat. Remélem, ha majd egyszer nekem lesz valami nagy esemény az életemben, a barátaim is a Selfiegép oldalán fogják megoldani a virágfal bérlést.