Tökéletes termék? Csak a tökéletes szakembertől!

Manapság borzasztóan sokan szeretnek fényképezni – én is, hiszen ez a szakmám… persze a vélemények egyre inkább megoszlanak aközött, hogy elég- e egy jobbféle mobiltelefon vagy valóban szükséges a tükörreflexes fényképezőgép; többnyire a laikus és a profi fotósok közt folyik a konfliktus. Természetesen mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai is, jómagam is előszeretettel fényképezek mobiltelefonnal. Saját tapasztalataim szerint egyelőre nagyon kevés, de egyre több olyan mobil van, amelyikkel tényleg minőségi fényképeket lehet lőni, viszont ezeknél sem elég csupán az eszköz, hanem igényel szakmai tudást is. Persze az sem mindegy, hogy milyen céllal és méretben készülnek a fényképek, hiszen egy kis fotódoboznál, hogyha nem szeretnék hatalmas vásznon viszontlátni képeinket, szintén elég lehet egy jobbfajta telefon; viszont egy plakátfotózásnál már egyértelmű, hogy mindenből professzionális minőség szükséges.

Ahogy fényképezőgépből, úgy kedvenc motorom abroncsainál sem mindegy számomra, hogy honnan és milyen minőséget szerzek be, ezért rendelek minden egyes alkalommal a motortire webshop oldalán keresztül. Számos fontos szempontot veszek figyelembe, amikor hosszú távon is kitartok egy-egy webáruház mellett, így elég ritkán rendelek egy-egy terméket mindig ugyanonnan, de a motortire webshopja még sosem okozott számomra csalódást.

A motortire webshopján nagyon egyszerű a keresés, hiszen, hogyha ismerjük a motorunkra való gumiabroncs paramétereit, akkor pillanatok alatt beírhatjuk azokat az oldal keresőjébe és megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt. Hogyha kicsit szélesebb körben nézelődnénk, természetesen akkor sincs probléma, mert szűrhetünk kizárólag márka vagy éppen “kategória” szerint is, ahogyan akár a kifejezetten páros akcióban lévő motorgumik között is böngészhetünk – amennyiben éppen van ilyen. Hogyha valamiért esetleg inkább használt, és nem új motorgumi érdekelne, akkor is bátran választhatod a motortire webshopot, merthogy náluk régi és új termékeket egyaránt szép számmal találsz!

A motortire webshop már csak azért is a szívem csücske, mert kissé feledékeny típus vagyok és hajlamos vagyok mindent az utolsó pillanatra hagyni; így az internetes vásárlásokat is, aminek a következménye rendszerint az, hogy a rendelésem nem érkezik ki időben… Nos, a motortire webshopnál ez jóformán nem lehetséges, merthogy, amennyiben munkanapon kerül leadásra a megrendelésed, egészen délután 4-ig, akkor még aznap feldolgozzák a megrendelésedet és másnap már háznál is lehet, vagy mehetsz átvenni az üzletükbe. Sőt hogyha nálam jóval előrébb szoktál gondolkozni és át tudod venni személyesen, autószervizüknek hála egyeztethetsz velük időpontot és megoldható az is, hogy motorgumidat ők maguk cseréljék le; erre a munkára még garanciát vállalnak, konkrétan fél évet, ahogyan természetesen bizonyos feltételek mellett a náluk értékesített motorgumik is garanciálisak.

Számomra hatalmas segítség volt, hogy annak idején egy munkatársamnak köszönhetően rátaláltam a motortire webshopra; hiszen így már sosem kell amiatt aggódnom, hogy esetleg túl későn rendelném meg motoromra az aktuális motorgumikat… éppúgy, ahogy a tökéletes fotót csak szakember tudja elkészíteni, motorgumit is csak a megfelelő helyről szabad vásárolni!