Szép képeket a szemnek, szép táskákat mindenkinek!

Mint minden nő, én is nagyon szeretek ruhákat, cipőket kiegészítőket vásárolni. Előfordul azonban, hogy nincs időm vagy kedvem kimozdulni otthonról így természetesen a kedvenc webáruházaimban szerzem be az új darabokat. Ilyenkor nem élőben, hanem fotókon informálódom a ruhadarabokról, cipőkről, táskákról ezért is nagyon fontos, hogy ezek milyen minőségűek és mennyire részletesek.

Szeretem, hogyha a termékekről a képek szépek és részletgazdagok, órákig el tudok böngészni egy-egy webáruházban. Nagyon élvezem a nézelődést a széles választékban. A www.annataska.hu weboldalon található fényképek is éppen ilyenek. Sokszor vásároltam már innen, pillanatok alatt a visszatérő vásárlójukká váltam. Ez a táskawebáruház minden szempontból olyan, amilyennek véleményem szerint napjainkban egy webáruháznak lennie kell. Egy barátnőm mutatta nekem annak idején, mikor megláttam a vállán egy gyönyörű táskát és persze rögtön jött is a kérdés, hogy honnan szerezte. Emlékszem, hogy nagyon meglepődtem, persze pozitív értelemben, hogy mennyire kedvezőek az árak és milyen széles a kínálat. Lehet itt kapni kézi- és testtáskákat, hátitáskákat, de válltáskák is megtalálhatóak a választékban. Csupa igényes, jeles márka képviselőit forgalmazza a webáruház, megtalálhatóak itt az Anekke, Jana, Kimmidoll, Bugatti, vagy Marco Tozzi darabjai is. Táskák mellett válogathatunk pénztárcák, övek és táskarendezők között is.

Amikor táskákra gondolunk, persze elsősorban a hölgyek jutnak eszünkbe, pedig találhatunk itt a férfiaknak is divatos, esztétikus és praktikus holmikat is. Választottam már innen a férjemnek nem egyszer, de előfordult már az is, hogy apukámnak szereztem be innen ajándékot. A fiam „iskolábajárós” hátizsákját is innen szereztem be.

Ha felkeressük a www.annataska.hu weboldalon található áruházat, láthatjuk, hogy egy esztétikus, rendezett felületű webshopban böngészünk éppen. A visszafogott, pasztell színárnyalatok és a betűtípusok összhangban állnak, igazi nőies benyomást keltve. A menü jól átgondolt és a vásárlók igényeihez van igazítva, hiszen a népszerűbb márkák külön pontot kaptak. Bugatti, Anekke, Tamaris, Jana és olasz táskák szerepelnek a fenti menüsorban.

válltáskák

A táskák típus szerint is kategorizálva vannak, ezeket a kategóriákat bal oldat találhatjuk meg. Kézi-, test-, válltáskák, hátitáskák, borítéktáskák, táskarendezők, neszesszerek, pénztárcák kapnak helyet a felsorolásban. Ha már kiválasztottuk az ízlésünknek és elképzeléseinknek megfelelő táskát, érdemes szétnézni a pénztárcák és övek között is, mert nagyon sok összeillő, egymással harmonizáló termék van a webshopban. Ha nem szeretnénk a menüt használni szűrőket is használhatunk, nemre, típusra vagy akár színre is, de ha ennél is konkrétabb elképzelésünk van, a gyorskeresőt is használhatjuk a jobb felső sarokban.

Az árak nagyon kedvezőek, mindig vannak akciók is, melyek általában 15-20% mértékűek. Van hűségprogram is, mely regisztrált vásárlók számára érhető el. Ez egy pontgyűjtő akció, aminek segítségével még kedvezőbb árakon lehet a kiszemelt termékekhez hozzájutni, így mindenképpen megéri rászánni a regisztrációra azt a pár percet. Fizetési és szállítási módok közül is több variáció lehetséges. Futárszolgálattal is hozathatjuk a csomagunkat, vagy magunk is érte mehetünk Pick-Pack pontra, egy általunk alkalmasnak talált időpontban. Én az utóbbit szoktam választani, de olyan is előfordult már, hogy munkahelyi címre kértem a megrendelésem kiszállítását.

Fizetési módok közül választhatjuk az online fizetést Barionon keresztül, de utalhatunk előre is. Ha valaki utánvéttel szeretné kiegyenlíteni számláját, annak sincs akadálya, ezt megteheti a futárnál, vagy csomagja átvételekor kártyával és készpénzben egyaránt.

Nagyon szeretek az annatáskánál vásárolni, mert minőségi termékekhez juthatok kedvező árakon, kényelmesen, rövid idő alatt.  A vásárlás élményét pedig tovább fokozza, hogy esztétikus, részletgazdag képek mutatják be a termékeket.