Séta folyamán láttam a metaautoszerviz.hu hirdetését

Hobbim a fényképezés, azon belül is a természetfotók és a portréfotók a kedvenceim. Mindig igyekszem inspirálódni, így gyakran lehet engem látni a gépemmel a kezemben, ahogy járom a környéket érdekes témák után kutatva. Ha valami olyat látok, ami megragadja a figyelmem, akkor le is fényképezem nyomban. Szerintem ezek a spontán, mindennapi képek a leginkább érdekesek és beszédesek. Az egyik ilyen alkalommal találkoztam egy hirdetéssel, ami felkeltette az érdeklődésemet. A metaautoszerviz.hu hirdetése volt, és kuplung cserét ábrázolt. Mire hazaértem, elfelejtettem a vállalkozás nevét, ezért beírtam a keresőbe, hogy “kuplung cseréje ár“, hátha találok valami érdemlegeset, de szerencsére már az első találatok között kidobta a metaautoszerviz.hu-t. Úgy voltam vele, hogy úgyis mostanában időszerű nekem az autóm szervizelése, így utánanézek, hátha találok valami hasznosat.

Meg is találtam azt a cikket, ami arról szól, hogy hogy történik a kuplung szervizelése. A weboldal szerint elég könnyen fel lehet ismerni, ha valami baja van a kuplungnak. Ennek jelei lehetnek, hogy ha csúszik a kuplung, ha rángat az autó, amikor elindulunk, valamint, ha zaj hallatszik a sebességváltó felől, ha felengedjük azt. Az is olvasható a metaautoszerviz.hu-n, hogy az esetek nagy részében a szervizelés alatt a cserét értik, csak nagyon kevés esetben nincs erre szükség.

Miután elolvastam mindezeket, valamint megtudtam a kuplung cseréje árat is, mert ott van minden leírva feketén-fehéren a cikk alatt, szóval mindezek után kicsit szerettem volna utána olvasni magának a cégnek, hátha elnyeri annyira a tetszésem, hogy az autóm én is hozzájuk vigyem szerelésre. Láttam, hogy már több, mint 15 éve működnek. Ezt azért elég jónak tartottam, mert én magam is vállalkozó vagyok, és tudom, mennyi munka van emögött, ami mindenképp dicséretre méltó. Meg persze ez idő alatt biztos rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek már nyilván ez a másfél évtized alatt. Írják is a weboldalon, hogy ez idő alatt szinte már mindent láttak, ami autószereléssel kapcsolatos, így nyugodtan rájuk bízhatjuk az autónkat, legyen szó bármilyen márkáról vagy típusról.

Ha az ember szeretne időpontot foglalni, akkor két lehetősége van. Vagy felhívja őket a weboldalon található telefonszámon, vagy pedig használja az online időpontfoglaló felületet, ami véleményem szerint nagyon korszerű és egyszerűen használható. Én nem vagyok egy számítógépzseni, de számomra is egyértelmű volt minden, hogy hogyan is működik az egész. Amikor az ember rákattint az ikonra, ami elvezet az időpontfoglaló felülethez, ki fogja rögtön hozni a cég címét és a nyitvatartási időt. Sőt, a következő szabad időpontot is látni fogjuk, esetemben ez 3 nappal később volt, mint amikor néztem a felületet. Mondjuk nem csodálkozok, mert amilyen magas szakértelmet képviselnek, biztos nagyon sok az ügyfelük folyamatosan. Ez sem meglepő, hiszen az oldalon is írják, hogy igyekeznek ügyfeleik minden kényelmét biztosítani többek között tágas, klimatizált váróteremmel, és wifi-t is biztosítanak. Persze ez csak azokra vonatkozik, akiknek rövid ideig javítják az autóját, és helyben meg tudja várni, értelemszerűen nem azokra, akiknek mondjuk napokat vesz igénybe a szerviz. Nagyon örültem, hogy a fotós sétám során rátaláltam a metaautoszerviz.hu hirdetésére, mert egy nagyon jó kis autószerelő műhelyre bukkantam ennek köszönhetően. Engem is meggyőztek róla, hogy ha legközelebb szükségem lenne szervizre, akkor hozzájuk vigyem az autómat. El is döntöttem, hogy foglalok időpontot minél hamarabb.