Ne csak fotón legyen szép a ház, az energiatanúsítványra is figyelni kell

Ingatlanokkal foglalkozó szakemberként sokszor látom, hogy milyen házak kerülnek a piacra. Sok gyönyörű fotót készítenek az eladók a kínált ingatlanról, de aztán van, hogy kiderül, energetikailag nincs rendben az ingatlan. Fotózni szerintem csodálatos dolog és jó fotókat készíteni sok-sok gyakorlás és tanulás kérdése. Manapság pedig egy fotó nagyon sokat számít, hisz általában az interneten találkozunk először a kínált ingatlannal. Ki kell emelkedni a tömegből, szuper fotókat kell produkálni ahhoz, hogy felkeltse a figyelmet az adott ház.

Azonban a fotó nem minden. Az is fontos, hogy az energetikai tanúsítvány is jó legyen. Ezt egyébként törvény írja elő, hogy minden eladó ingatlannál el kell végeztetni az energetikai tanúsítást. https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak – ezen az oldalon minden szükséges információ megtalálható, és még annál is több!

https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak

Egy ingatlan eladásához ugyanis szükség van az energetikai tanúsítványra is, hisz a vevő ebből tudja meg, hogy milyen energiafogyasztásra számíthat. Csakúgy, mint például a mosógépeknél, a házaknál is van egy skála, ami megmutatja, hogy az adott ingatlan mennyire energiatakarékos vagy hogy mennyire nem az.

Nos, akárhogy is van, a tanúsítványra szükség van. https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak – itt pedig mindezt gyorsan, korrekten meg is csinálják. Így ez nem lesz akadálya az ingatlan eladásának. Magyarország egész területén vállalják az elkészítését, akár 12 vagy 24 órán belül is, ami egy igazán jó ajánlat. Hisz az idő pénz, ahogy szokták mondani. A www.e-tanusitas.eu oldalán minden szükséges információt megtalálnak azok, akiknek energetikai tanúsítvány készítésére van szükségük. Érdemes felkeresni ezt a honlapot.