Most már a fűtés is működik a fotó stúdiómban

Nem rég nyitott meg a saját fotóstúdióm, ami hatalmas büszkeség számomra. Végre valahára profi körülmények között tudok dolgozni, és berendezhetem a termet a saját vagy a megrendelő elképzelései szerint. A megvilágításhoz szükséges lámpákat és állványokat is beszereztem, és a gépemet is átköltöztettem a stúdióba, hogy amíg a következő ügyfélre várok, dolgozhassak az utómunkálatokkal. Már csak egy apróság okozott gondot: a fűtés. Amikor megvettem a helyiséget nem is ellenőriztem le, hogy működik e, és most hogy közeleg a tél, be akartam kapcsolni a radiátorokat, ám azok nem adtak le hőt. Szerencsére ez a probléma is megoldódott, mert egy barátom ajánlására felkerestem a VizGazFutesSzerelo24.hu honlapját, akik vízvezeték szereléssel, dugulás elhárítással, gáz és fűtőrendszer javítással, cserével, telepítéssel, valamint karbantartással foglalkoznak magas színvonalon. Vállalnak többek között dugulás elhárítást, csatornázást és kazánkezelést is. A legjobb bennük, hogy a nap bármely percében hívhatók, sürgős problémák esetén akár még éjszaka is, és Pest megyén, illetve Budapesten belül bárhová ki tudnak menni, ha szükséges akár egy-két órán belül is. Ritka, hogy a jó szakemberek egyből ráérjenek, de a VizGazFutesSzerelo24.hu embereiben nyugodtan meg lehet bízni, nálam is nagyon alapos és szakszerű munkát végeztek. Ami nem meglepő, hiszen amíg dolgozott beszélgettem a szerelővel és elmesélte, hogy 6 éven át képzik magukat, és utána is még sok gyakorlatra kell szert tenniük, mielőtt élesben belevágnának a gázkazánokkal való munkába.

Ami miatt még tudom, hogy biztosan jó munkát végzett az az, hogy garancia is van rá, tehát akár évek múlva is visszahívhatom, hogy ha gondom támadna ezzel a fűtőrendszerrel és még csak várni se kell rá többet, mint ez alkalommal. Azt is megtudtam, hogy korszerű eszközeik és rengeteg féle alkatrészük van készleten, hiszen egy remek beszállító cég biztosítja nekik mindezt.

Ha bárkinek gondja akadna a fűtéssel, gázzal, vízvezetékkel, vagy épp a lefolyókkal, 0-24-ben hívhatja őket, legyen szó akár társas, vagy családi házról, panelről, lakásról, munkahelyről vagy bármilyen más épületről.