Házi gyertyák a komfortos fotózáshoz

A fotózás, fényképezés számomra sokáig csak egy hobbi volt, mára azonban már ennél sokkal többet jelent. Az évek alatt sok olyan hasznos trükköt tanultam, aminek semmi köze nincs a konkrét képkészítéshez, azonban nagyon meg tudja könnyíteni ezt a munkát. Legtöbbször fix háttér előtt csinálok portré képeket, ez azonban magában hordozza azt, hogy a tapasztalatlan fotóalanyok sokszor kellemetlenül érzik magukat a stúdió lámpák kereszttüzében. Sokat gondolkoztam a megoldáson és ekkor egy tanács hatására vásároltam illatgyertyákat. A gondolat az volt, hogy amikor a fotóalany belép a stúdióba, akkor rögtön komfortosan érezze magát a kellemes fényektől, illatoktól és ne legyen az egész szituáció olyan steril.

A boltokban kapható illatgyertyák mondjuk úgy, hogy változó minőségűek, így nem váltak be igazán arra a célra, amire eredetileg szántam őket. Így tehát tovább kutattam a tökéletes megoldás után. Gondoltam, hogy majd akkor én magamnak megcsinálok mindent otthon, kezdve az illóolaj készítésétől a gyertya megalkotásáig mindent. Természetesen az első pofont elég hamar megkaptam, mivel az illóolaj készítése nem is olyan egyszerű, mint ahogy én azt gondoltam.

Ezek után szerencsére elértem az áttörést és rátaláltam egy oldalra, ahonnan tudok magamnak az elvárásaimnak megfelelő, előre elkészített illóolajat vásárolni. Ez az oldal nem más, mint a pipereporta.hu oldal. Az egész felfedezés legjobb része az volt, hogy ezek az olajok 100% tisztaságúak, így akár kozmetikai termékekbe is lehet rakni őket. Elsősorban most nem ez volt a célom, azonban a lehetőség megvan és egyszer biztosan ki fogom használni ezt. Emellett nem csak az a tény fogott meg a Pipere Porta kínálatában, hogy az illóolajok széles palettáját kínálja, hanem az is, hogy mindezt több méretű kiszerelésben teszik. Tehát bátran lehet kísérletezni, ha érdekel egy illat, hiszen abból elég egy kicsit rendelni, a már kipróbált, számunkra szimpatikus illatokból pedig tudunk nagyobb kiszerelést vásárolni.

Tehát az illóolaj készítését rábízom a profikra, azonban ettől függetlenül továbbra is igényem van arra, hogy kézműveskedjek és elkészítsem a saját illatos gyertyáimat. Szerencsére ebben is a segítségemre volt a Pipere Porta, mivel náluk minden szükséges elemet meg lehet vásárolni a gyertyák készítéséhez is. A lehetőségek tárháza a kínálat méretét tekintve több is, mint elégséges. A honlapot böngészve mindenki elengedheti a fantáziáját, mivel mindenki meg tudja találni a számára legmegfelelőbb hozzávalókat. A szemléltetés végett: csak kanócból kínálnak 18 különböző lehetőséget.

Akik szívesen kötnék össze a kreativitásuk kiélését a minőségi alapanyagokkal egy kellemes végeredmény elérése érdekében, azok bátran felkereshetik a Pipere Porta honlapját. Egy dolog biztos, mindenkinek az orra meg fogja köszönni, aki bizalmat szavaz az oldalnak. Az itt található olajok ugyanis egyszerűen mennyei illatnak örvendnek.

Ráadásul kedvenc illatjaink nem csak gyertya formában ölthetnek testet. A Pipere Porta segítségével készíthetünk szappanokat, mindenféle kencét, de akár még fürdőbombát is. Ezen a ponton válik igazán fontossá, hogy a webáruházban van 100% tisztaságú illóolaj, mivel ezekhez a termékekhez már mindenképpen ezeket kell használni. Egy ennyire biztosan tiszta illóolaj készítése már tényleg magas szakértelmet igényelne, de ennek az oldalnak a segítségével most már tényleg mindenki elkészítheti otthon azokat a termékeket, amiket eddig csak a kis kézműves boltok polcain látott.

Ráadásul egy bizonyos összeghatár felett a szállítás ingyenes, tehát aki komolyan gondolja, hogy belevág, annak nem kell fizetnie a kiszállításért az első nagy bevásárlásánál.

Viszonylag rövid idő alatt nekem is összeállt a kosaram és utána alig vártam, hogy majd a kezembe foghassam azokat a termékeket, amiket felhasználhatok majd a kis stúdióm hangulatának a javítására és természetesen ezek mellett a saját szórakoztatásomra is.

Nézzétek meg ti is a Pipere Porta oldalát és maradjatok kreatívak!