Egy szép masszázsszalon akár jó fotótéma is lehet a kikapcsolódás mellett

Mellékállásban fotós vagyok, így mindig keresem a lehetőséget egy – egy különleges alkalom megörökítésére. Nagyon szeretek a megszokottól merőben eltérő dolgokat fotózni, például egy teljesen más kultúrát. Ilyenkor nyakamba szoktam venni a várost, és nekiiramodok, hátha találok valami érdekeset, amit lencsevégre kaphatok. De az interneten is szoktam inspirálódni, így egyik nap azt a feladatot szabtam ki magamnak, hogy jobban utánajárok a thai kultúrának, hátha találok valamit. Teljesen véletlen bukkantam rá a https://karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs oldalára, ami első ránézésre szimpatikusnak is tűnt. Ugyan nem pont ezt kerestem, de úgy voltam vele, hogy végül is azzal nem vesztek semmit, ha a weboldalon kicsit körülnézek. Így találtam rá az olajos testmasszázsra, ami nagyon megtetszett, mert személy szerint én nagyon szeretem, ha masszíroznak. De még nem leltem meg a megfelelő helyet, ahova el tudnék menni kicsit kikapcsolódni.

Azt tudtam már korábbról, illetve a https://karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs is megerősített abban, hogy a thai masszázst már évezredek óta végzik nagy sikerrel. Mi sem mutatja jobban, mint hogy ennyi ideig fenn tudott maradni ez a tudás az emberi emlékezetben. Ahogy nézegettem az oldalt, a fotós szemem rögtön megakadt azon, hogy mennyire hangulatos a masszázsszalon. Lenne mit lencsevégre kapni, azt meg tudtam állapítani. Nagyon egyedi az atmoszféra, hamisítatlan thai. Nekem nagyon tetszett, mert szerintem az átlagember nem ehhez van szokva, így már csak ez a környezetváltozás is nagyon jót tud tenni, hát még maga a masszázs.

Az olajos testmasszázs során a profi masszőrök átdolgozzák a teljes test izmait, ezzel elősegítik a lelazulást, és oldják a szervezet feszültségét is. Pont emiatt ajánlják ezt a kezelést többek között azoknak is, akiknek a stressz a mindennapjaik részét képezi. Biztos lehet benne az ember, hogy az az egy – másfél óra, amit eltölt a szalonban az csak a kikapcsolódásról és a vele való törődésről fog szólni. Mint olvastam, ezt a masszázst olajjal végzik, ezért értelemszerűen ruha nélkül zajlik le a procedúra. Fontos, hogy a masszírozás előtt egy órával már ne együnk, ezen kívül annyi a teendőnk, hogy tisztán, egy zuhanyzás után érkezünk meg.

Ahogy a weboldalt böngésztem, találtam egy olyan lehetőséget is, hogy lehet ajándékkupont vásárolni, amit masszázsra tudunk beváltani a Karma Thai Massage szalonjában. Ez pont kapóra jött nekem, mert anyukámnak nemsokára lesz a születésnapja, és nem tudtam, mit adjak neki ajándékba. A masszázsokat meg nagyon szereti, így nem is kellett tovább gondolkodnom. Szerintem ez egy olyan ajándék, ami korosztálytól és nemtől függetlenül bárkinek jó lehet, mert a minőségi időtől szerintem nincs jobb ajándék. Hiszen ez egy olyan dolog, amire az ember általában az utolsók között szán pénzt. Annyira szimpatikusak voltak az olvasottak, hogy ki tudja, lehet, egy páros masszázsra fogom magamat és anyukámat befizetni.