Egy jó fotó még nem egy jó marketing

keresobenelso hu

Sokaknak a fotózás a hivatása, de nekem megmaradt hobbinak. Voltak ugyan nagyratörő vágyaim, hogy majd világjáró természetfotós leszek, de végül ez nem valósult meg. Azonban ez egyáltalán nem vette el a kedvemet a fényképezéstől. Sőt, még lelkesebben vágtam neki Magyarország rejtett kincsinek a felkutatására. Eközben persze foglalkoznom kellett a rám bízott családi vállalkozással is, ami most sajnos nem ment annyira jól. Nagy szerencsémre kaptam egy nagyszerű tippet, ami kisegített a gödörből.

Egy ismerősöm meghívott a fotógalériájának a megnyitójára, ahova én is kitehettem néhány képet. Nagyon jól sikerült az esemény, néhány régi ismerősöm és barátom is eljött rá. Egy páran ott maradtunk zárás után is beszélgetni még egy kicsit, és beszélgetésbe elegyedtem az egyik régi osztálytársammal. Elmeséltem neki a problémámat és, hogy próbáltam saját fotókkal és marketinggel orvosolni, de sikertelenül. Erre rögtön rávágta, hogy nekem a keresobenelso hu szolgáltatásaira van szükségem. Megkérdeztem, hogy ők pontosan mivel is foglalkoznak, mert még nem hallottam róluk korábban. Elmesélte, hogy ők egy online marketinggel foglalkozó cég, és néhány évvel ezelőtt nagyon sokat segítettek az apja cégének. Nem kellett sokáig győzködnie, hogy nézzek rá a keresobenelso hu weboldalára, mert tényleg szükségem volt segítségre.

A keresobenelso hu kisegít a nehéz helyzetből

A galériamegnyitó után hazaértem, és rá is kerestem a keresobenelso hu weboldalára. Rácsodálkoztam, hogy mennyire szép és dizájnos a honlap. Egészen elképedtem, hogy milyen igényesen vannak a grafikák összeállítva. Az egész egy letisztult, egységes egészet alkotott. A felület praktikusan volt kialakítva, az ember könnyedén kiigazodott azon, hogy mit hol találhat meg. Elkezdtem átnézni az aloldalak tartalmát. Volt itt minden, ami a jó online marketinghez szükséges: linképítés, keresőoptimalizálás, weboldal készítés és még sorolhatnám.

El is kezdtem belemélyedni a szolgáltatások ismertetőjébe. Mindegyik tartalmat nagyon érdekesnek találtam, nem is gondoltam volna, hogy marketinggel kapcsolatos szövegek ennyire le tudnak kötni. A legjobban a weboldal készítéssel kapcsolatos ismertető tetszett meg. Miután mindent elolvastam, megnéztem az ügyfelektől származó referenciákat. Amit eddig olvastam a keresobenelso hu szolgáltatásairól, az mind nagyon meggyőzően hatott rám, ezért elhatároztam, hogy kitöltöm az űrlapot a weboldalukon, és igénybe veszem a szolgáltatásaikat.

Végre kint a gödörből

Nem kellett több napot várnom a válaszra, ami még inkább növelte a keresobenelso hu felé táplált szimpátiámat. Az űrlapom alapján kaptam egy előzetes árajánlatot, amit el is fogadtam. Ezt követően egy telefonos interjú során elmeséltem, hogy pontosan milyen céljaim vannak az online marketinggel, hogy mit szeretnék elérni. A keresobenelso hu csapata nagyon kedves és segítőkész volt, minden kérdésemre válaszoltak.

Megbeszéltük, hogy az első szerződésben milyen szolgáltatások szerepeljenek. Megnézik a weboldalamat, hogy mennyire felel meg a SEO szempontoknak, illetve valamennyi linképítés és hasznos tartalom is az első folyamat része lesz. Ezenkívül végeznek még konkurencia elemzést és kulcsszókutatást is, hogy a lehető legjobb stratégiát állíthassák össze.

A megbeszélés után már nagyon bizakodó voltam, bár tudtam, hogy nem egyik napról a másikra lesz eredménye a munkának. Ettől függetlenül az a benyomásom, hogy számíthatok a keresobenelso hu csapatára abban, hogy segítsenek kihúzni a vállalkozásomat a bajból.