Egy fotós konyhájából sem hiányozhatnak a jó konyhai szűrők

Ha az ember fotózással foglalkozik, számolnia kell azzal, hogy nem minden megbízás lesz valami izgalmas. Olykor bele kell törődni, hogy az adott munka teljesen átlagos, sőt, olykor unalmas. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ne támadhatnának jó ötletei az embernek akár egy-egy ilyen alkalommal! És itt nem feltétlenül csak szakmai ötletekre gondolok, hanem olyanokra is, amiknek a magánéletben látjuk hasznát. Hogy egy példával éljek: nem is olyan régen egy konyhai fotózáshoz kértek fel, ami amúgy nem hangzik valami idegtépően érdekfeszítőnek, de nem vagyok abban a helyzetben, hogy bármire is nemet mondjak. A lényeg, hogy a helyszínen ott volt egy nagyon ízlésesen, stílusosan berendezett konyha, ott kellett a modelleket fotóznom. Az tűnt fel, hogy a csupán háttérként szolgáló dolgok is mennyire jók voltak, nekem a konyhai szűrők tetszettek kifejezetten. Az egyik szünetben meg is kérdeztem a lakberendezőt, hogy honnan szerezte be a dolgokat, mert igaz ami igaz, nekem se ártana otthonra néhány új dolog, nagyon sokszor szenvedek a nem megfelelő szerszámok, eszközök miatt.

Ez a lakberendező hölgy mondta, hogy amit látok, azok bizony nem kellékek, hanem valódi, professzionális darabok, amiket a Hunnia Kristály weboldaláról rendelt. Tulajdonképpen az a helyzet, hogy a nagy része a dolgoknak a sajátja, csak pár dolgot kellett beszerezni hozzá, de belefért a produkció büdzséjébe. Elmesélte, hogy a hunniakristaly.hu az imént említett cég weboldala és webshopja, ahonnan bármilyen vendéglátó hely, legyen szó akár étteremről, kávézóról, pubról vagy bármi egyébről, könnyedén beszerezheti a szükséges kellékeket. Így például ha egy vendéglőnek kellenek profi konyhai szűrők, akkor ettől a debreceni cégtől könnyedén beszerezheti, nem kell azzal bajlódnia, hogy kísérletezik, beéri rosszabbal. az innen vásárolható konyhai felszerelések egytől-egyig professzionális darabok, amikre a cég termékgaranciát is vállal. Nem véletlenül, hiszen ha nem bíznának az általuk forgalmazott dolgokban, nem érné meg nekik. Ez már első körben megalapozza a bizalmat feléjük.

Megköszöntem a segítséget és felírtam magamnak a Hunnia Kristály webcímét. Otthon aztán alaposan körbenéztem rajta, és valóban, ahogy a fotózáson mondta a kolléga, tényleg nem kellett csalódnom a látottakban semmilyen tekintetben. És ráadásul nem csak vállalkozások rendeléseit teljesítik, hanem magánszemélyekét is, akik nem szeretnék beérni a “heti piacos” minőséggel. Így történt, hogy a kosaramba kerültek serpenyők, egy-két lábas, konyhai szűrők és más egyebek, amiket már régen le akartam cserélni. Hihetetlenül elégedett vagyok azzal, amit a pénzemért kaptam, és másnak is csak ajánlani tudom, hogy innen szerezze be, ami esetleg még hiányzik vagy csereérett!