Ámulatba ejtő glamour foto studioban jártam

Vajon fura lehet cukrászként beülni egy cukrászdába sütizni? Vagy neves szakácsként egy másik étterembe beülni? Autóversenyzőként az anyós ülésre ülni? Asztalosként legyártott bútort venni? Fogalmam sincs, de az biztos, hogy fényképészként nehéz a kamera másik oldalára kerülni.

Most már pár éve fotózással és fényképezéssel foglalkozom. Legtöbb esetben nem embereket fotózok, hanem a tájat, a természetet, különböző tárgyakat. A kamera mögött elképesztő nyugalomra és békére leltem, azonban amikor nekem kell a túloldalra állnom szorongok és azt sem tudom mit kezdjek magammal. Pedig fotósként – ritka esetekben, amikor embereket fotózok – én instruálom és igazítom a modelleket, én azonban mégsem tudom kényelmesen érezni magam a kamera előtt.

Így aztán hatalmas meglepetésként ért, amikor egyik barátnőmtől egy fotózásra beváltható ajándékutalványt kaptam születésnapomra. Ráadásul nem is akármilyen fotózásra. Egy szexi és nőies glamour fotózásra, amelynek helyszínéül egy budapesti glamour foto studio fog szolgálni.

Szoboszlai Krisztihez szól az utalvány, akinek a képeivel már nagyon sokszor találkoztam. Sokkal régebb óta van a szakmában, mint én és fel is nézek rá szinte mindenben. Egy rendkívül profi fotósról van szó, aki sok éves tudással és tapasztalattal rendelkezik.

Sokáig csak tologattam az utalványt ide-oda, végül pedig párom vett rá, hogy igen is menjek el. Beadtam a derekam, hiszen ha valamire, talán önbizalom növelésre tökéletes lesz ez az alkalom és úgy voltam vele, hogy talán még pár jó kép is lehet születni fog rólam.

Felvettem Krisztivel a kapcsolatot és megkezdtük az egyeztetést. Közösen kiválasztottuk, hogy melyik lenne a tökéletes glamour foto studio nekünk, majd a koncepciót is nagyjából átbeszéltük.

Nem csak a fotózkodás, de a levetkőzés is nagyon távol áll tőlem, így nem csak fehérneműket, hanem inkább csinosabb köntösöket és kombinékat vittem magammal. A stúdió ámulatba ejtően szép volt. Csodák csodájára mosolyogva és nevetve távoztam onnan. Annyira jól telt a fotózás, hogy nem is akartam, hogy vége legyen. Kriszti annyira professzionális és figyelmes volt. Pontosan tudta mindig, hogy éppen mire gondolok és úgy instruált, hogy az a lehető legjobb végeredményeket hozza.

Valójában így is lett, hiszen a képek elképesztőek lettek. Nem gondoltam volna, hogy tudok így kinézni a képeken. Persze ez nagyrészt Krisztinek és a képzettségének köszönhető.

Annyira jó élmény volt azonban, hogy azóta párommal is visszamentünk hozzá egy páros fotózásra. Krisztinél ugyanis mindenféle fotós szolgáltatás elérhető, így ha kismama, családi, páros, gyermek, esküvői vagy FineArt fotózást szeretnél, mindenképpen érdemes őt felkeresned.

Rendkívül elégedettek voltunk a szolgáltatással. Nem csak a fotózás, de a kapcsolatfelvétel menete is rendkívül gördülékeny Krisztivel. Csupán egy űrlapot kellett kitölteni a weboldalán (szoboszlaikriszti.hu), majd szokás szerint e-mailben beszéltük meg a további részleteket.

Mint kiderült barátnőm is azért ezzel az ajándékkal lepett meg, mert már ők is jártak Krisztinél több fotózáson, és szabályosan szerelmesek a fotókba, amiket készít.

Én is bátran és meleg szívvel ajánlom őt mindenkinek. Fotósként mondom, hogy nála jobb szakember kevés van a piacon. Professzionális gépparkkal készült képei örök emlékül szolgálnak majd, ráadásul garantálom, hogy a fotózás is hatalmas élményként fog megmaradni mindenkinek. Ha meseszép képeket szeretnél pároddal, családoddal, gyermekeddel, vagy akár teljesen egyedül, vedd fel Krisztivel a kapcsolatot. Nem fogod megbánni!