A csodálatos új cipőmben mentem a fotózásra

https://cipomarket.hu

Egy cipő fontos része a megjelenésünknek, attól lesz teljes az öltözékünk. Nem kell, hogy sok cipőnk legyen, de azért fontos, hogy legyenek alternatívák. Én igyekszem, hogy általában olyan cipőket vásároljak, amelyek a legtöbb ruhaszettemhez passzolnak. Azonban vannak események, amikor szükség van egy új cipőre.

Hobbiként, amatőr szinten szoktam járni modellkedni fotózáskora. Ilyenkor általában minden kelléket biztosítanak de azért előfordul, hogy egy-két dolgot nekem kell vinnem. A legutóbbi esetben is ez volt a helyzet. Fehér bokacsizmára volt szükség, szóval a már jó bevált https://cipomarket.hu webáruházban kezdtem el körülnézni. Nagyon szeretem ezt a weboldalt, mert változatos márkák, stílusok és színek közül válogathatok. A mérettáblázatuk nagyon nagy segítség, mert az online cipőrendelésnél azért néha szükség van megerősítésre, hogy a megfelelő méretet választottuk ki. A kiszállítás szempontjából is profi módon működnek, nagyon megbízhatónak ismertem meg a szolgáltatásukat.

Az ominózus napra, tehát egy fehér bokacsizmára volt szükségem, amit gyorsan meg is találtam, hála a felhasználóbarát felületnek, illetve kereső- és szűrőrendszernek. Meg is rendeltem a cipőt a https://cipomarket.hu oldalról és reméltem, hogy megfelelő lesz. A rendelésem néhány napon belül megérkezett, és fel is próbáltam a fehér Tamaris bokacsizmát. Talán mondanom se kell, nagyon tetszett. Nagyon szeretem a Tamaris termékeit, és szerencsére a https://cipomarket.hu kínálatában bőven van belőlük választék.

A másik nagyszerű dolog, amit szeretek ebben a webshopban, hogy nagyon sokszor vannak akciós napok. Ezt a csizmát is leértékelve sikerült megvásárolnom. Szóval az új bokacsizmámtól fellelkesülve indultam a fotózásra. A többiek teljesen odavoltak az új szerzeményemtől, és mindenki arról faggatott, hogy honnan van. Mondtam, hogy a https://cipomarket.hu webshopjából rendeltem. A bokacsizma tökéletes volt a fotózásra, és annyira jól sikerültek a beállások, hogy rögtön lefixáltunk még néhány alkalmat. Viszont cipőt ezúttal sem tudtak biztosítani, ami újabb vásárlásokat jelentett.

Új fotózás, új cipő

A következő témakörhöz egy elegánsabb cipőre volt szükség, ezért még az első fotózás estéjén elkezdtem nézelődni a https://cipomarket.hu-n. Ezúttal annyi volt a kikötés, hogy egy magas sarkú, egyszínű (lehetőleg ne fehér) cipőt vigyünk magunkkal. Végül egy Marco Tozzi modellre esett a választásom, mert nagyon megfogott az egyedi színe. Lecsekkoltam a mérettáblázatban, hogy pontosan mekkorára van szükségem ebből a márkából és leadtam a rendelést. Nem sokkal később felhívott a fotózásról az egyik lány. Azt mondta, hogy pont lenyúlta a húga azt a cipőt, amit a forgatásra akart hozni. Megkérdezte, hogy hol vettem a legutóbbi cipőmet, mert már elfelejtette az oldal nevét. Mondtam, hogy a https://cipomarket.hu honlapjáról rendeltem, és most is ott találtam meg a következő fotózásra való cipőt.

Néhány nappal később találkoztunk a fotózáson. Azt mondta a csajszi, hogy nagyon hálás, amiért ajánlottam neki a https://cipomarket.hu oldalát, mert egyszerűen imádja. Nagyon gyorsan megtalálta a megfelelő cipőt, a szállítással sem volt gond, szóval tökéletesen elégedett a szolgáltatással. Örültem neki, hogy ezt mondta és meg is beszéltük, hogy a következő fotózásra átjön hozzám és egy kávé mellett együtt fogunk cipőket nézegetni és rendelni. A fotózás szervezőjének is nagyon tetszett mindkettőnk cipője, és ezért minket állított előre a fotózásnál. A munka végeztével megkaptuk az instrukciókat a következő alkalomhoz. A következő témakörhöz valamilyen sötét színű csizmában kell majd mennünk.

Másnap át is jött a lány a fotózásról és nekiálltunk nézelődni a https://cipomarket.hu webshopjában. Nagyon jól szórakoztunk, sokat nevettük és végül mindketten megtaláltuk a megfelelő csizmát. Én egy Tamaris, a másik csajszi pedig egy Marco Tozzi modell mellett döntött. Még egy darabig nézelődtünk a https://cipomarket.hu-n, majd leadtuk a rendelést.

Még egy cipő, még egy fotózás

Erre a harmadik fotózásra szinte minden résztvevő a https://cipomarket.hu weboldaláról rendelte a cipőjét. Mulatságos volt megtárgyalni, hogyan terjedt el ez “cipomarket.hu-láz”. De mindenki nagyon meg volt elégedve a szolgáltatással is és a választékkal is. A legviccesebb az volt, hogy mindenkin más márkájú cipő volt: Tamaris, S.Oliver, Marco Tozzi, Jana, Rider, Bugatti, Mayo Chix, stb. A kép tematikájából adódóan nem voltunk mindannyian csizmában, így ennek megfelelően volt, aki szandált, bokacsizmát, magas sarkút, papucsot vagy sportosabb cipőt rendelt a https://cipomarket.hu-ról. Az egyik csajon egy állati menő bakancs volt, azt hiszem talán Bugatti.

A fotózás ezúttal is nagyszerűen zajlott, igazán gördülékeny munka volt. Még egy utolsó időpontot megbeszéltünk, de erre nemcsak cipővel, hanem táskával is készülni kellett. Szerencsére tudtam, hogy a https://cipomarket.hu kínálatában jobbnál jobb, márkásabbnál márkásabb táskák is vannak, szóval lesz miből válogatni. A cipő fajtája nem volt megszabva de a táskánál azt kérték, hogy legyen minél extravagánsabb. Nem is kellett többet mondani, már meg volt az esti program..

A https://cipomarket.hu táskái közül nem volt egyszerű választani. Nagyon sok kiváló táskát találtam és mind egészen egyedinek tűnt. A legjobban az Anekke táskák tetszettek, egyszerűen elvarázsoltak. Ugyanakkor néhány Kimmidoll és Dogs by Beluchi táska is elnyerte a tetszésemet. Mivel nagyon nem tudtam dönteni, ezért aludtam egy napot rá. Másnap felhívott az egyik csaj a fotózásról, hogy elújságolja mennyire klassz táskát rendelt a https://cipomarket.hu webshopból. Ő egy Dogs by Beluchi táskát választott, szóval úgy határoztam végül, hogy én akkor egy Anekke modell mellett teszem le a voksomat. Na de Anekke táskából is rengeteg van! Elég sokáig tartott mire végig bogarásztam az összes Anekke táskát a https://cipomarket.hu oldalán, de végül megtaláltam a győztest.

Mindig lesz egy újabb fotózás, és egy újabb cipő is

Hátravolt még a cipő kiválasztása. Újabb hosszas nézelődés következett de azt mondjuk gyorsan eldöntöttem, hogy ezúttal szandált fogok választani. Végül egy elegáns Tamaris szandálra esett a választásom. Nem is nézelődtem sokáig, gyorsan megrendeltem, hogy még a fotózás előtt ideérjen. Közben létrehoztunk a többi lánnyal a fotózásról egy chat szobát, ahova mindenki feltöltötte az új cipőjét és táskáját. Nagyon vicces volt mert szinte mindenki a https://cipomarket.hu webáruházából rendelte a dolgait. Annak mindannyian nagyon örültünk, hogy senki sem rendelte ugyanazt a táskát vagy cipőt. Természetesen a márkákban volt átfedés, például az Anekke táskák elég sok lányt meggyőztek, de legalább mindenkinek más-más típus volt. A cipőnél pedig az összes márkát felsorakoztattuk, és volt cipő, csizma, papucs, magas sarkú, szandál és még bakancs is.

Az eddigiekhez hasonlóan időben, sértetlenül és hiánytalanul megérkezett a rendelésem. Készen álltam az utolsó fotózásra is. Mindannyian szépen felsorakoztunk az új táskáinkkal és cipőinkkel. Nagyszerű élmény volt, kicsit sajnáltam, hogy vége lesz ennek a szériának. De annak mindenképp örültem, hogy élményekkel, tapasztalatokkal és a https://cipomarket.hu-nak köszönhetően cipőkkel és táskával gazdagodtam.